Samarbetspartners

För att kunna ge Dig som säljare och köpare lite extra service har vi på Balders ett nära samarbete med företag i olika branscher. Genom oss erhåller Du alltid en mycket bra rabatt och lite extra sevice hos våra samarbetspartners. Nedan följer en kort presentation av de olika företagen.

Alviks Måleri - Allt inom måleri

Alviks Måleri har kontor i Stockholm och i Uppsala. Företaget hjälper till med både större och mindre målningsuppdrag. Utöver detta har företaget flera anställda arkitekter som färgsätter det som ska målas. För mer information vänligen besök deras hemsida: www.alviksmaleri.se eller ring kontoret på 08- 704 75 80.

Måleributiken i Alvik

Måleributiken är koncentrerad på försäljning av färg, tapet, tyg och tillbehör med tillhörande rådgivning och färgsättningsuppdrag. För mer information vänligen besök deras hemsida: www.maleributiken.se eller ring butiken på 08- 445 95 85.

Styling

Vi har sedan länge ett nära samarbete med stylisten Britten Andersson. Britten har en gedigen erfarenhet inom branschen och arbetar såväl med mäklarbyråer, byggföretag som arkitekter. Brittens arbetsområde sträcker sig från olika inredningsuppdrag till styling av bostäder inför försäljning samt inredning av offentliga miljöer.

Hennes intresse för arkitektur, inredning, och skapande har alltid funnits och har med tiden och erfarenhet växt sig ännu starkare. Britten samarbetar kontinuerligt med stylisten Veronica Fathi. För mer information vänligen besök deras hemsida: www.andersoninteriorstyling.com
 Kontakta oss