Kommande - Dröm 3,5:a belägen på gemensam sjötomt i bästa solläge!

Foto-05

2021-10-22

Drömmer du om att bo i ett soligt och fritt sydvästläge med en formidabel vy över Mälaren?

På en av Brommas bästa adresser mitt i villaidyllen och Mälarens glittrande vatten som granne erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende. Från den privata terrassen har du direktutgång till den grönskande trädgården som tar dig vidare ner till badbryggan där du kan sitta i en solstol och njuta av den rogivande utsikten.

Tänk att gå ner i badrock och ta ett morgondopp eller avnjuta en rogivande måltid på den generösa terrassen samtidigt som du blickar ut över den passerande båttrafiken. Läget är med andra ord helt perfekt.

Boarean om 105 m² erbjuder fina umgängesytor i vardagsrum med generösa fönsterpartier mot Mälaren, hemtrevligt kök med plats för middagsgäster, två fina sovrum varav ett större, badrum, gästwc och gott om förvaringsmöjligheter.

Våningen har precis allt man bara kan önska sig och kanske lite till. Det fantastiska sjöläget är svårslaget och ett som sällan kommer ut till försäljning. Därutöver finns möjlighet till parkerings- och garageplats, hiss finns.

Läget i området är mycket bra, med några minuters gångavstånd till 12:ans spårvagn och närhet till livsmedelsaffären Garpes, som är kända för sina delikatesser, sin fina kött- och ostdisk. På kort promenadavstånd ligger även Nockeby Torg med bageri, blomsteraffär, apotek, mataffär och flera butiker.

Är du en kräsen köpare, som väntat på det rätta läget så är det här en våning för dig!

För mer information vänligen ring 08-25 50 00